Over ons

Genieten met een hoofdletter G, bij Oranje Hotel in Meijel.

Midden in het centrum van Meijel, tegenover de kerk, treft u het sfeervolle Oranje Hotel. Een plek waar eenieder kan genieten van de gastvrijheid en gemoedelijke sfeer.

Eten en drinken
In het sfeervolle restaurant met aangrenzende serre wordt een heerlijke kop koffie met vlaai, diverse lunch- of dinergerechten voor u geserveerd. De gerechten op de kaart worden met verse producten en liefde voor u bereid. Tijdens de zomermaanden kunt u ook buiten genieten van ons zonnige terras en de prachtige omgeving.

Recreatie
Oranje Hotel is gelegen in het Limburgse Meijel. De omgeving heeft veel te bieden voor fietsers, wandelaars en andere recreanten. Veel intieme dorpjes, de Maasplassen en boeiende winkelsteden als Roermond en Venlo zijn zeker het ontdekken waard. Onze wandel- en fietsarrangementen voeren u door het mooie Peelgebied.

Feesten en partijen
U kunt bij ons volop genieten. Het oude, karakteristieke pand biedt gelegenheid voor al uw (zakelijke) feesten en partijen. Een heerlijk verjaardagsdiner, bruiloft, receptie of koffietafel, een warm/koud buffet of feest met diverse hapjes, het kan allemaal. Uw persoonlijke wens staat voorop, zodat u kunt genieten met een hoofdletter G.

We hopen u snel te ontmoeten.