Hotel

Midden in het centrum van Meijel, tegenover de kerk, treft u het sfeervolle Oranje Hotel. Een plek waar een ieder kan genieten van de gastvrijheid en gemoedelijke sfeer. Het biedt een prima uitvalsbasis voor heerlijke wandel- en/of fietstochten in de regio.

Hotelkamers
Het oude, karakteristieke pand beschikt over negen 1- en 2- persoonskamers. Alle kamers beschikken over boxspringbedden, gratis WiFi en een flatscreen-tv. De badkamer is uitgerust met een douche en toilet. In de ochtend kunt u gebruik maken van een overheerlijk ontbijt. Bovendien kunt u bij ons gratis parkeren.

Ontdek de prachtige omgeving
Het Limburgse Peeldorp Meijel heeft ontzettend veel te bieden voor jong en oud. In de nabije omgeving treft u prachtige bos- en natuurgebieden, waaronder het Nationale Park ‘de Groote Peel’ en het ‘Leudal’, waar u heerlijk kunt wandelen en/of fietsen. Bruisende winkelsteden als Roermond en Venlo zijn zeker het bezoeken waard. Evenals attractiepark Toverland. Ontdek de Peelregio op uw manier, bekijk onze arrangementen en maak kennis met deze bijzondere omgeving.

Prijzen

1-persoonskamer 
Logies met ontbijt:€ 51.00 per persoon
Logies half pension:€ 74.50 persoon
Toeristen belasting€ 1.00 p.p.p.n.
  
2-persoonskamer 
Logies met ontbijt:€ 74.00 per 2 pers.
Logies half pension:€ 121.00 per 2 pers.
Toeristen belasting€ 1.00 p.p.p.n.